Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

HMNK Rijeka do boda u Šibeniku golovima u samoj završnici

U novom, četvrtom ovosezonskom gostovanju, malonogometaši Rijeke nisu uspjeli stići i do nove pobjede, no gorkog okusa ne bi trebalo biti jer su trupe Duje Maretića i dalje neporažene, iako su izgubile čelo ljestvice nauštrb vinkovačke Aurelie koja je u šest utakmica ostvarila jednak broj pobjeda.

Cijelu su utakmicu igrači HMNK Rijeke ganjali zaostatak, Šibenčani su poveli u 2. minuti preko Žumberca, da bi u 5. minuti izjednačio sjajni Fetić. Mreže su mirovale do 13. minute kad je Šućur zabio gol za 2:1, a izjednačenje samo minutu nakon vraća Murtić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 17. minuti Imširović zabija za 3:2, a u istoj minuti slovenski reprezentativac Alen Fetić zabija i svoj drugi pogodak, udarcem s 10 metara, za 3:3, što je bio i rezultat s kojim se otišlo na poluvrijeme.

U drugom dijelu Šibenčani su pogocima Mikhaela Almeide Carvalhoa u 23. i 31. minuti po prvi puta u utakmici došli na dva pogotka razlike, da bi se Riječani riskantnom igrom s golmanom-igračem ipak uspjeli vratiti do boda.

Na 4:3 je svojim trećim pogotkom večeri smanjio Alen Fetić u 36. minuti, da bi 5:5 donio Wesley Estevao u 37. minuti. Za malo su gosti stigli i do potpunog preokreta, no udarac sjajno raspoloženog Alena Fetića koju sekundu prije kraja odsjeo je na gredi, pa se trener Duje Maretić morao zadovoljiti samo bodom.

Sljedeće, 7. kolo po rasporedu, donosi i derbi dvaju prvoplasiranih ekipa, a Rijeka na Trsatu dočekuje Aureliu, jedinu stopostotnu ekipu lige sa sjajnim učinkom od preko 6 postignutih golova po utakmici.

Kad je riječ o rezultatima ostalih utakmica, baš su Vinkovčani nakcrali mrežu splitskog Universitasa, slavivši 10:1, Brod 035 i Nova Gradiška odigrali su 2:2, Gorica je u gostima slavila protiv Novog Marofa sa 4:2, dok su Jezera u Splitu slavila s visokih 9:2.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano