Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

HMNK Rijeka novom pobjedom ostala na vrhu ljestvice

I u šestom ovosezonskom susretu te petom ligaškom, malonogometaši Rijeke stigli su do nove pobjede te ostali stopostotni u novoj sezoni.

Jučerašnja je utakmica bila repriza prošlotjedne, barem što se protivnika tiče, jer raspored je Rijeku prije prvenstvene, poslao i na kup susret u Split.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošla je subota za ekipu trenera Duje Maretića bila uspješna, prolaskom nakon šesteraca, a ništa manje uzbudljiv nije bio ni sinoćnji susret u kojem je Rijeka rano stigla u vodstvo preko mladog BH reprezentativca Miloša Radujkovića, da bi se Splićani do poluvremena vratili u susret pogotkom Ivana Miličevića.

U drugom poluvremenu dugo nismo vidjeli pogodak, a onda su igrači Universitasa stigli do vodstva u 34. minuti i to autogolom Radića.

Ipak, Rijeka je ušla u furioznu završnicu i pogocima Kamaulija, Murtića i Fetića u samo 3 minute napravila preokret i stigla do konačnih 4:2 te zadržavanja vrha ljestvice na kojoj se uz Rijeku kao i dalje stopostotna drži i vinkovačka Aurelia, s nešto slabijom gol razlikom.

HMNK Rijeka sada, i treći vikend zaredom, odlazi na dalmatinsko gostovanje, ovog puta kod Šibenika koji je u dosadašnjem dijelu prvenstva slavio dva puta, a gubio tri, prije velikog prvoligaškog derbija na Trsatu između Rijeke i Aurelie 18. studenog.

U ostalim susretima kola, Aurelia je slavila u gostima kod Nove Gradiške s 2:1, Gorica i Split odigrali su 1:1, Novi Marof je bio bolji od Šibenika sa 4:3, a Jezera su slavila nad Brodom 035 sa 7:5.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano