Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

HMNK Rijeka ostala stopostotna nakon četiri kola

U derbiju SuperSport 1. HMNL između nakon 3 kola neporaženih HMNK Rijeka i HMNK Nova Gradiška, pred dobro ispunjenim tribinama Dvorane mladosti koju je po prvi puta ove sezone u nešto većem broju pohodila i riječka Armada, igrači domaćih slavili su s 2:0.

Prvo poluvrijeme proteklo je u obostrano tvrdoj igri u kojoj su se šanse jedva mogle nabrojati na prste jedne ruke i pri čemu su obje ekipe oprezno čekale da protivnik napravi pogrešku, pa smo pogotke mogli vidjeti tek u drugom dijelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A kako to obično biva u takvim utakmicama i nadmetanju dvaju tvrdih protivnika, pogoci padaju ili iz prekida ili iz sjajnih individualnih akcija, a baš jednu takvu vidjeli smo u 24. minuti kad je 20-godišnji reprezentativac BiH Miloš Radujković gurnuo protivničkom igraču loptu kroz noge na vlastitoj polovici i sjurio se prema protivničkom golu te u maniri Romaria ili Ronalda sa Svjetskih prvenstava 1994. i 2002. špicom kopačke probio protivničkog vratara Maričevića.

Rijeka se nakon toga zatvorila i čekala priliku da ponovno ugrozi gol gostiju, a ponovno je ključna bila akcija preko lijeve strane u kojoj je lopta na kraju uz ponešto sreće i odbijanja od gostujućeg igrača Ellera završila u golu za konačnih 2:0.

Rijeci idućeg vikenda slijedi utakmica 1/16 finala Hrvatskog futsal kupa protiv Universitasa u Splitu, a zanimljivo, s istim će protivnikom ponovno igrati i 4.11. u sklopu 1. HMNL.

U ostalim susretima, Šibenik 1983 je s 3:1 bio bolji od Universitasa, Brod 035 je s 8:3 slavio protiv Gorice, Split je s 11:2 slavio nad Novim Marofom, dok je vinkovačka Futsal Aurelia s 5:3 pobjedila Jezera te uz Rijeku ostala jedina stopostotna ekipa u ligi.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano