Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

HMNK Rijeka se prvim ovosezonskim porazom oprostila od Kupa

Nakon sjajnih predstava HMNK Rijeke u prvenstvu, ekipa trenera Duje Maretića na krilima je optimizma ušla u nedjeljnu utakmicu protiv kolegi iz drugoligaškog ranga, Šibenika 1983.

Ipak, Šibenčani, ekipa čiji su ligaški rezultati u ovom trenutku ispod očekivanih i ne u skladu s kvalitetom ekipe, još jednom su pokazali kako su crna mačka Hrvatskog malonogometnog kupa. Nakon što su prošle sezone izbacili Futsal Dinamo i Novo Vrijeme, da bi tek u finalu Kupa izgubili od Futsal Pule, ove su godine u osmini finala bili bolji od Rijeke i plasirali se na Final 8.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka je loše otvorila utakmicu i u 28. minuti gubila 4:0, smanjivala na 2:4, u 36. minuti stigla i do 4:6, no snage za potpuno preokret nije imala pa su gosti u Krešimirov grad otišli s velikom pobjedom i konačnih 7:5 za Šibenik.

Pogotke za goste postizali su Šućur, Monteiro Silva (3 gola), Nadoveza, Žumberac i vratar Radaj, dok su za Riječane strijelci bili Estevao Dos Santos i Husarić (po 2 gola) i Matijević.

U drugom susretu osmine finala, Futsal Dinamo sa 5:3 bio je bolji od drugoligaša Aurelije, a Kijevo i Olmissum još ne znaju točan termin svojeg susreta kako bi odredili posljednju ekipu koja će se na Final 8 turniru pridružiti Squareu, Novom Marofu, Brod 035, Puli i Šibeniku.

Komentari

Povezano