Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

HMNK Rijeka slavila na otvaranju sezone

U prvom kolu 1. HMNL, drugog ranga futsal natjecanja u Hrvatskoj, ekipa HMNK Rijeke s izbornikom Hrvatske U19 futsal reprezentacije Dujom Maretićem na klupi slavila je u Novom Marofu protiv istoimenog domaćina.

Utakmicu su otvorili prekršaji s obje strane u prvim minutama, što je bio jasan znak kako će se raditi o isprekidanoj utakmici u kojoj je nedostajalo tečnosti. U takvim okolnostima, HMNK Rijeka je došla u vodstvo već u 3. minuti igre preko slovenskog reprezentativca Alena Fetića, a rezultat se nije mijenjao do 13. minute kad domaćini izjednačavaju rezultat preko Matana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka ponovno do vodstva dolazi preko Fetića iz udarca s 10 metara, da bi domaćini u drugom poluvremenu ponovno izjednačili, a strijelac je bio Kovačić.

Kad se činilo da bi utakmica mogla završiti neriješenim rezultatom, dvojica U19 reprezentativaca Loren Radić asistencijom i Deni Manestar egzekucijom pobrinuli su se za to da sva 3 boda odu sa sjevera na zapad Hrvatske.

HMNK Rijeka u sljedećem kolu u riječkoj Dvorani mladosti dočekuje Futsal Goricu koja je u prvom kolu poražena od Universitasa sa 4:3. Od ostalih utakmica, Šibenik 1983 je slavio protiv Broda 035 rezultatom 7:2, Jezera su kod kuće izgubila od Nove Gradiške s 3:1, a vinkovačka Aurelia je s 8:5 bila bolja od Splita u gostima.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano