Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

HMNK Rijeka u festivalu pogodaka remizirala kod Nove Gradiške

Dvoboj između treće i prve momčadi 1. HMNL nije razočarao. U duelu između HMNK Nove Gradiške i HMNK Rijeke smo vidjeli čak 12 pogodaka, a dvoboj je okončan remijem.

Luka Suton je najavio svoju veliku večer već u drugoj minuti kada je zabio za vodstvo Rijeke od 1:0, no već u sedmoj minuti domaćini prelaze u vodstvom pogotkom Jakova Grcića i autogolom Miloša Radujkovića. Suton je na to odgovorio sa svoja nova dva pogotka te je hattrick kompletirao već u 13. minuti. Uzbudljivo prvo poluvrijeme je završeno s 3:3, a za to je zaslužan Filip Matijašević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokrenulo je to mini niz Gradišćana koji u 23. minuti još jednom prelaze u vodstvo preko Filipa Bungića koji je pritom postao prvi član Nove Gradiške koji je došao do dvoznamenkastog broja pogodaka ove sezone, dok četiri minute kasnije imaju prednost od dva gola razlike jer je zabio Jakov Medvedović. Na njihovu 3-0 seriju, Riječani odgovaraju istom mjerom. Luka Suton je postigao prva dva za pet komada na svom kontu, dok je Miloš Radujković zabio gol za vodstvo Rijeke.

Suton je s današnjih pet pogodaka došao do brojke od 12 u dosadašnje četiri odigrane utakmice što ga čini četvrtim najboljim strijelcem natjecanja iako je propustio veliki dio natjecanja. Prvi je naravno njegov suigrač Alen Fetić koji danas nije zabio, no svejedno je još uvijek vodeći s 18 zgoditaka.

Ipak, Rijeka ne uspijeva doći do 12. pobjede u 13 kola jer Jakov Grcić svojim drugim golom na utakmici postavlja konačnih 6:6 i po bod svakome. Riječani su ostali vodeći s 35 bodova, 10 više od Aurelije koja ima dvije utakmice manje te s 11 bodova više od Nove Gradiške.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano