Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

HMNK Rijeka uvjerljivo ušla u novu godinu, Luka Suton dvostruki strijelac

Riječki drugoligaš koji se polagano priprema za ulazak u prvoligaško društvo sljedeće godine, uvjerljivo je slavio na otvaranju drugog dijela sezone.

Novi Marof, pretposljednja ekipa lige, nije se dobro provela u Dvorani mladosti u kojoj je rezultatski zaostatak imala već u 2. minuti, a strijelac je bio ovogodišnje veliko pojačanje, Luka Suton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 5. minuti na 2:0 je povisio Husarić, u 14. minuti Kamauli je pogodio za 3:0, što je bio i rezultat s kojim se otišlo na poluvrijeme.

Posao su svojim drugim pogocima u drugom poluvremenu dovršili Suton i Husarić, a u strijelce se stigao upisati i slovenski reprezentativac Alen Fetić, za konačnih 6:0.

Iduće kolo Rijeka ide u goste posljednjeplasiranoj Gorici, koja ovog vikenda nije ni otputovala u Split na utakmicu protiv Universitasa, upisavši tako poraz za zelenim stolom rezultatom 3:0.

U ostalim susretima, Šibenik 1983 je sa visokih 7:1 bio bolji od Broda 035, Nova Gradiška i Jezera odigrali su 3:3, a vinkovačka Aurelia je s čak 9:1 slavila protiv Splita, pa je poprilično jasno kako će Rijeci u drugom dijelu sezone najveća prijetnja na putu prema osvajanju naslova prvaka biti baš Aurelia i Šibenik 1983.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano