Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

HNK Vukovar doveo igrača koji je dijelio svlačionicu s Codyom Gakpom i Tijjanijom Reijndersom

Hrvatski drugoligaš HNK Vukovar predstavio je novo pojačanje, a riječ je o Nizozemcu Jordyu Wehrmannu. Prošlu sezonu je proveo u drugorazrednom nizozemskom rangu igrajući za ADO Den Haag kao posuđeni igrač iz švicarskog Luzerna. U dresu ADO Den Haaga je odigrao 21 utakmicu te je imao učinak od dva gola i jedne asistencije, a nakon toga mu je istekao ugovor sa švicarskim klubom te je tako došao u Vukovar kao slobodan igrač.

Ovaj 24-godišnji vezni igrač je igrao za sve mlade selekcije Nizozemske te je tri puta nosio kapetansku traku U-20 selekcije kada je kao kapetan predvodio suigrače poput Cody Gakpa i Tijjanija Reijndersa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iza sebe ima iskustva igranja u elitnom nogometnom rangu iz Švicarske, te je upisao devet seniorskih nastupa za aktualnog prvaka Nizozemske Feyenoorda.

Vukovar je ovim potezom pokazao kako ima velike ambicije za ulazak u elitni rang hrvatskog nogometa, a trenutno se nalaze u dobroj formi. Nakon dosadašnjih odigranih osam kola se nalaze na trećem mjestu tablice s 14 osvojenih bodova, samo dva manje od Šibenika koji je na vrhu tablice.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano