Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Fantasy HNLVijesti

HNL Fantasy: Koga dovesti za duplo kolo Hajduka i Osijeka?

Danas na Kranjčevićevoj 14. kolo SuperSport HNL-a otvaraju Lokomotiva i Rijeka. Utakmica počinje u 18 sati što znači da imate vremena do 16:30 postaviti svoje Fantasy momčadi.

Ovo kolo se ističe po tome što je prvo u kojem neke ekipe imaju čak dvije utakmice. Osijek i Hajduk će idući tjedan odigrati svoju odgođenu utakmicu na Opus Areni pa će tako Hajduk u ovom Fantasy kolu igrati protiv Rudeša i Osijeka, a ekipa koju vodi Zoran Zekić igra protiv „Bilih“ i Gorice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog toga što igraju dvije utakmice, najbolja pojačanja i kapetanske opcije dolaze iz ove dvije ekipe. Marko Livaja bi ovo kolo bio idealan kapetan, eventualno i osoba na koju bi mogli iskoristiti „trostrukog kapetana“, ali napadač Hajduka zbog žutih kartona propušta utakmicu protiv Rudeša zbog čega ne bi trebali za kapetana odabrati bivšeg reprezentativca Hrvatske.

Inače bi odličan izbor za kapetana bio Dario Melnjak, ali on se ozlijedio te je sezona za njega gotova. Stoga je najbolje traku dodijeliti Ramonu Mierezu, fokalnoj točki napada Osijeka. Argentinac  je ove sezone u ligi postigao pet pogodaka, jedino Mijo Caktaš u Osijeku ima više, ali on je upitan za susret protiv Gorice zbog ozljede koju je zaradio protiv Istre. Zoran Zekić često stavlja obranu prije napada pa preporučujemo da kupite stopera Slavka Bralića koji je jedan od najopasnijih braniča lige na kornerima.

Što se tiče Hajduka, Diallo bi trebao biti standardan lijevi bek te za 5.5 M se ističe kao najbolje opcija u obrani „Bilih“. Filip Krovinović nije idealna kupovina jer ima isti problem kao i Livaja; propušta Rudeš zbog žutih kartona. Od veznjaka Hajduka se kao najbolje opcije nameću Emir Sahiti i Rokas Pukštas koji su ove sezone postigli po dva pogotka u ligi.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano