Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Fantasy HNLVijesti

HNL Fantasy: Rijeka ima najbolji raspored do pauze

Danas od 17:30 na Kranjčevićevoj 18. kolo SuperSport HNL-a otvaraju Lokomotiva i Hajduk. Stoga imate vremena do 16 sati namjestiti svoje Fantasy momčadi.

U ovome kolu su najveći favoriti Dinamo i Rijeka koji igraju na svojim terenima protiv Rudeša i Slaven Belupa. Kao najbolja kapetanska opcija u Dinamu se nameće Bruno Petković koji je udarna igla svoje momčadi te je zadužen za izvođenje kaznenih udaraca. Napadač reprezentacije Hrvatske je u ponedjeljak odigrao solidnu partiju protiv Slavena u kojoj je postigao pogodak te pokazao da je i nakon ozlijede ponajbolji igrač lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče Rijeke, oni do zimske pauze igraju protiv Slavena i Rudeša zbog čega su „must buy“ za ovo kolo. U obrani su najbolje opcije Ivan Smolčić, Toni Fruk, Marco Pašalić i Franjo Ivanović. Ako nemate Petkovića, netko od ofenzivnijih igrača Rijeke su također dobar odabir za kapetana ovo kolo.

Što se tiče ekipa van „velike trojke“ Gorica u naredna dva kola igraju dvije domaće utakmice protiv Istre i Varaždina. Unatoč tome što su primili tri pogotka na Poljudu, Gorica i dalje ima jednu od najboljih obrana lige te iz njihove momčadi možete slobodno kupiti igrače kao što su Dino Štiglec, Mario Maloča i vratar Ivan Banić.

Komentari

Povezano