Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

HNS najavio novi album za sličice posvećen hrvatskoj reprezentaciji

Nakon ogromnog booma kojeg je doživio HNL album za sličice, iz HNS-a su najavili novi album za sličice. Album “Vatreni put” fokusirat će se na hrvatsku reprezentaciju i njene uspjehe kroz povijest. Album će imati i digitalno izdanje.

Zaronite duboko u srce hrvatskog nogometa s “Vatrenim putem”! Od herojskih pobjeda do nezaboravnih trenutaka, ovo je priča koja će vas inspirirati. Svi najvažniji igrači, najemotivniji trenuci i najuzbudljivije utakmice su tu, čekaju da ih otkrijete. Ne propustite priliku osjetiti ponos i radost dok istražujete svojevrsni almanah naše nogometne reprezentacije. Osigurajte svoj primjerak i postanite dio povijesti!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Album “Vatreni put” ima 82 stranice, u njemu je 370 sličica s jedinstvenim QR kodovima, od toga 74 na holografskom materijalu (52 su zlatne sličice), a bit će dostupan na svim releventnim prodajnim mjestima od 20. veljače.

Prvi put na tržištu dostupna je digitalna platforma, osmišljena kao spoj napredne tehnologije i zanimljivih sadržaja. Skeniranjem QR kôda, dostupnog u albumu, ulazi se u digitalnu nogometnu galaksiju. Tamo sve kolekcionare očekuje mnoštvo vrijednih nagrada i dodatnih sadržaja koji će činiti pravu poslasticu istinskim nogometnim fanovima.

Komentari

Povezano