Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

HNS predstavio novu web-stranicu

S prvim danom rujna, Hrvatski nogometni savez javnosti je predstavio novu web stranicu, koja sa sobom nosi značajni broj noviteta. Za početak, za razliku od dosadašnje web adresa koja se sastojala od kombinacije hrvatskog i engleskog akronima saveza (HNS-CFF), stranica sada nosi adresu hns.family, istaknutog motiva HNS-ova marketinga i PR-a u posljednjim godinama.

Uz novi dizajn, stranica donosi i povećani broj sadržaja i funkcionalnosti. Među najvažnijima je Semafor gdje će korisnici na jednom mjestu moći vidjeti sve rezultate svih razina natjecanja i svih sezona koje su dostupne u sustavu COMET u kojem se vode HNS-ova natjecanja od 2004. godine. To uključuje profile sa slikama svih igrača, njihovu statistiku svih odigranih utakmica i zabijenih golova, kao i stranice klubova na kojima su dostupni sastavi, rasporedi, rezultati i statistika svih njihovih selekcija odnosno uzrasta. Kratkim pregledom uvidjeli smo da podaci za sezonu 2004./05. zasad nisu dostupni, dok od sezone 2005./06. korisnici mogu vidjeti sve podatke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Značajna novost je i Edukacija – platforma s video tečajevima i korisnom dokumentacijom, namijenjena igračima, sucima, trenerima, medicinskom i administrativnom osoblju. Ovu je platformu HNS otvorio sadržajem o zaštiti djece u nogometu, antidopingu, VAR-u, hitnim stanjima na terenu, uz najavu da će se ona kontinuirano osvježavati novim sadržajem.

Preostale dvije platforme unutar nove web-stranice su Riznica, koja sadrži informacije o povijesti hrvatskog nogometa s naglaskom na reprezentacije, kao i publikacije Saveza te foto i video arhivu; te HNS-Team, gdje su skupljene vijesti, igrači, stožeri, rasporedi i statistike svih uzrasta hrvatskih reprezentacija.

Konačno, HNS je objavio kako će u ponedjeljak 4.9.2023. predstaviti i novi internetski dućan u sklopu Vatrenog ponedjeljka, cjelodnevnog događaja za navijače. Event će se održati na glavnom parkiralištu zagrebačkog trgovačkog centra City Center one West, te će u nogometnom festivalu sudjelovati i cijela hrvatska A reprezentacija. U popodnevnim satima ponedjeljka vrhunac eventa biti će “Street football” 3-na-3 turnir u kojem će se ogledati i sami hrvatski reprezentativci, koji će se i izravno prenositi na kanalu MaxSport. Otvaranjem dućana započinje i suradnja s lancem trgovina sportske opreme Sport Vision, a ekskluzivno će biti predstavljen značajno prošireni asortiman HNS-ovih proizvoda.

Komentari

Povezano