Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

HNS se oglasio povodom curenja VAR snimki

Medijski prostor nogometne Hrvatske danas su preuzele audio snimke iz VAR sobe tijekom utakmice Supersport HNL-a Varaždina i Hajduka koja je završila 1:1. Sada se oko svega oglasio i HNS koji je poslao priopćenje. Priopćenje HNS-a prenosimo u cjelosti.

“Hrvatski nogometni savez upoznat je s objavom audio snimki komunikacije između VAR sobe i glavnog suca na utakmici Varaždin – Hajduk te je odmah zatražio očitovanje Komisije nogometnih sudaca kao neovisnog tijela HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Savez će također podnijeti prijavu nadležnim državnim tijelima od kojih očekujemo da istraže te utvrde tko je, kako i zbog čega navedene snimke neovlašteno skinuo, zlonamjerno obradio i dostavio medijima.

Nakon dobivenog očitovanja te povratne informacije od nadležnih tijela, Savez će o zaključcima obavijestiti zainteresiranu javnost.

Također, pozivamo vas na konferenciju za medije na kojoj će ispred Komisije nogometnih sudaca HNS-a govoriti predsjednik Komisije Bruno Marić. Konferencija za medije bit će održana u srijedu 28. veljače u 11 sati u dvorani Mimoza hotela DoubleTree by Hilton u Zagrebu (Ulica grada Vukovara 269a, 2. kat)”.

Komentari

Povezano