Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Højlund postao najmlađi igrač u povijesti Manchester Uniteda s ovakvim nizom

14 utakmica. Toliko je bilo potrebno Rasmusu Højlundu da stigne do svog prvog pogotka u dresu Manchester Uniteda u Premier ligi. Nakon gotovo četiri mjeseca postigao je svoj prvenstveni prvijenac, a to se dogodilo 26. prosinca u susretu u kojem je United na Old Traffordu slavio protiv Aston Ville 3:2.

Od tada do danas Højlund je i u svakoj od iduće tri prvenstvene utakmice zabijao, a loptu iz mreže redom su vadili vratari Tottenhama, Wolverhamptona i posljednje West Hama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

United je u današnjem susretu 23. kola Premier lige na domaćem terenu pobijedio Čekićare 3:0, a golove su postigli dvostruki strijelac Alejandro Garnacho i Højlund. Danski napadač tako je postao najmlađi igrač Uniteda koji je postigao pogodak u četiri uzastopne utakmice Premier lige i to sve na svoj 21. rođendan koji slavi upravo danas.

Momčad Erika ten Haga nastavila je pozitivan niz u kojem u posljednjih pet utakmica ne znaju za poraz, a u tom periodu su upisali četiri pobjede i jedan remi. Sada su na 38 osvojenih bodova što im je dovoljno za šesto mjesto, a ovom pobjedom na tablici su preskočili baš West Ham.

Navijačima se tih 74 milijuna eura koliko je United platio za Höjlunda možda više i ne čini toliko puno…

Komentari

Povezano