Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Holloway pobijedio Allena odlukom sudaca

Sinoć je održan UFC Fight Night u Kansas Cityju. Rasprodani T-Mobile Center je u glavnoj borbi večeri imao priliku gledati borbu između bivšeg prvaka perolake kategorije (66 kg) Maxa Hollowaya i 4. izazivača kategorije Arnolda Allena. Hollowaya smo posljednji put gledali u oktogonu prošlog ljeta kada je po treći put izgubio u borbi za titulu od trenutnog prvaka Alexandra Volkanovskog. S druge strane, Allen je u ovaj meč ušao u nizu od 12 pobjeda zaredom te engleski borac eventualnom pobjedom može postati idući izazivač za pojas perolake kategorije.

Borba je ispunila sva očekivanja. Gledali smo odličnih 25 minuta u stoici gdje su oba borca pokazala zašto se nalaze u samom vrhu kategorije. U borbi je presudio prepoznatljivi output Hollowaya koji je u ovoj borbi postao prvi borac koji je prešao brojku od 3000 pogođenih značajnih udaraca u UFC-u. Ulaskom u posljednju rundu, Holloway je vodio 3-1 u rundama ( osvojio prvu, treću i četvrtu) te je Allen mogao jedino pobijediti prekidom. Ganjajući prekid, engleski borac je pritisnuo Hollowaya koji se nije povukao te smo u posljednjih 10 sekundi borbe gledali otvorenu razmjenu udaraca koja je posjetila na borbu između Maxa Hollowaya i Ricarda Lamasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borba je na kraju otišla do sudačkih kartica te je „Blessed“ Holloway slavio jednoglasnom odlukom sudaca: 49-46, 49-46, 48,47. Ovo je bio prvi poraz Allena u UFC-u u kojem se bori od 2015. godine.  U sunaslovnoj borbi večeri, Edson Barboza je nokautirao Billy Quarantilla u prvoj rundi. Na početku borbe je Barbosa obranio nekoliko pokušaja rušenja te je sredinom runde koljenom u glavu nokautirao Amerikanca i tako zaradio bonus od 50 000 dolara.

Komentari

Povezano