Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Hrgović razmišlja o tužbi protiv IBF-a

Dvoboj Oleksandra Usika i Tysona Furyja pokvario je planove Filipu Hrgoviću, koji je u poziciji prvog izazivača na IBF-ovoj ljestvici i trebao je dobiti priliku za obračun s Usikom i napada na titulu.

Dapače, kako tvrdi promotor Eddie Hearn, bez obzira na ishod prve borbe sigurno će biti uzvrata između Usika i Furyja, a eventualni ishod s po jednom pobjedom automatski otvara i želju za trećim, odlučujućim dvobojem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve to udaljava hrvatskog teškaša od željene borbe za naslov svjetskog prvaka na najmanje godinu, možda i godinu i pol, i to u trenutku kad je praktički na boksačkom vrhuncu.

Reagirao je na to Hrgovićev promotor Nisse Sauerland, najavivši i mogućnost tužbe:

Još uvijek ne mogu vjerovati, ovo je nepoštovanje čak i u smjeru Francisa Ngannoua koji bi trebao odraditi meč na 10 rundi protiv Tysona. Trenutačno se konzultiramo oko toga možemo li podići tužbu jer još od kolovoza prošle godine i borbe protiv Zhanga čekamo IBF-ovu odluku. Prisiljeni smo praktički na meč protiv Demseya Mckeana kako bi Hrgović zadržao poziciju obaveznog izazivača. Razumijem da svi žele gledati meč Furyja i Usika, ali tko god kaže da Hrgović ne zaslužuje napad na titulu, samo ću mu reći da je Hrgović u poziciji sljedećeg izazivača. 

Komentari

Povezano