Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

HRT zbog finala streljaštva prekida prijenos utakmice rukometaša

Nakon što su uspješno savladali Japan, hrvatski rukometaši se ovog ponedjeljka okreću drugoj utakmici protiv Slovenije koja će ostati obilježena po tome što prijenosa drugog poluvremena neće biti.

Utakmica je zakazana s početkom u 11:00 sati te će njen prvi dio imati prijenos uživo, no onda se u 12:00 sati prebacuje na finale streljaštva u kategoriji zračne puške u kojem nastupaju naši Miran Maričić i Petar Gorša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako HRT na raspolaganju ima četiri TV kanala, samo je drugi predviđen za sportske prijenose te je prioritet prenositi finale koje uključuje hrvatske sportaše.

Ovo također nije izolirani slučaj jer će se mnogi navijači Hajduka sjetiti 2012. godine i uzvratne utakmice protiv Intera u Milanu kada je pri vodstvu Hajduka od 1:0 prijenos uživo prešao na utrku na 200 metara na Olimpijskim igrama u Londonu.

HRT je kao alternativu omogućio prijenos preko njihove platforme HRTi gdje će se cijelo vrijeme moći pratiti rukometaši, dok će se na televizijskom prijenosu moći bodriti bjelovarski strijelci u svom pohodu na zlato.

Komentari

Povezano