Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Hrvati podijelili bodove u susretu bez pogodaka i prilika

Koliko god nas je ove sezone u svojoj dramaturgiji talijanska Serie A znala oduševiti, ni ona ne zna proći bez utakmica lišenih ikakve zanimljivosti. Takva je bila i ona današnja između Torina i Salernitane, a tko god je noćas slabije spavao, mogao je to nadoknaditi upalivši na televiziji susret koja su u nedjeljnoj matineji odigrala ova dva suparnika.

Salernitana je u Torino stigla s jednom jedinom mišlju – vratiti se s bodom kući, te su u svome naumu itekako uspjeli. Potpuno su umrtvili napadački arsenal momčadi našeg Ivana Jurića, dopustivši tek nekoliko ne pretjerano opasnih udaraca prema svojim vratima, dok na drugoj strani terena nisu gotovo ništa učinili da bi eventualno u Salerno otputovali sa sva tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikola Vlašić izašao je iz igre kod domaćeg sastava u 65. minuti, uklopivši se u napadačko i kreativno sivilo svoje momčadi, dok su pak dojmovno solidne partije za goste pružili Toma Bašić i Domagoj Bradarić, koji su cijeli susret proveli na travnjaku Olimpijskog stadiona u Torinu. S ovih 0:0 Torino ostaje na 10. mjestu ljestvice, dok je Salernitana posljednja s tek 13 osvojenih bodova.

Komentari

Povezano