Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Hrvatska futsal reprezentacija poražena od Francuske

Nakon uvodne dvije pobjede nad Njemačkom (5:1) i Slovačkom (4:0) u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, hrvatski reprezentativci u futsalu su u četvrtak navečer gostovali u Lavalu u iznimno bitnoj utakmici protiv Francuske. Nažalost, Francuzi su odnijeli puni plijen nakon trijumfa od 5:2.

Kada pročitate rezultat može se činiti kako su naši predstavnici doživjeli lagan poraz, no tome nije tako jer ih je koštao tek petominutni pad u igri. Naime, nakon prvog dijela su domaćini vodili s 1:0 pogotkom Sida Belhaja koji je pobjegao Kusturi iz vida nakon kornera u 12. minuti, ali već početkom drugog dijela Hrvatska prelazi u vodstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najprije je u 22. minuti zabio Franco Jelovčić da bi pet minuta kasnije kombinacija između dva člana omiškog Olmissuma, Josipa Jurline i Antonia Sekulića, rezultirala pogotkom potonjeg za 2:1. Ta je prednost stajala na semaforu do 32. minute u kojoj kreće potpuni preokret domaćih. U toj minuti je zabio Ayoub Saadaoui, dvije minute kasnije Abdessamad Mohammed, a još dvije minute nakon toga i Steve Bendali za velikih 4:2. Do kraja susreta je u posljednjoj minuti Mohammed postigao svoj drugi pogodak za konačnih 5:2.

Francuska je tako osvojila ogromna tri boda za skok na vrh ljestvice prije uzvrata u Zagrebu u kojem će Hrvatska imati imperativ pobjede jer svaki bi drugi ishod našu reprezentaciju poprilično usmjerio ka dodatnim kvalifikacijama. Utakmica u Zagrebu je na rasporedu 10. listopada od 19:00.

Komentari

Povezano