Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Hrvatska futsal reprezentacija razbila Slovačku

Nakon uvjerljive pobjede protiv Njemačke, hrvatska futsal reprezentacija u Puli je igrala susret protiv Slovačke. Slovaci su u prvom susretu odigrali 4:4 s Francuskom. Odličnim prvim poluvremenom Hrvatska je došla do zaslužene 4:0 pobjede.

Nije moglo bolje krenuti za Hrvatsku koja je povela u sedmoj minuti. Nakon brze akcije nečuvan je ostao Antonio Sekulić koji zabija za vodstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blitzkrieg Hrvatske nastavljen je u idućih pet minuta. Marko Kuraja povisio je vodstvo nakon sjajne asistencije Luke Perića, da bi dvije minute kasnije Sekulić zabio svoj drugi pogodak na utakmici.

Pred kraj poluvremena Kuraja je vratio povratnu loptu za Duju Kusturu koji zabija za 4:0. S tim rezultatom se i otišlo na poluvrijeme. Hrvatska je apsolutno izdominirala Slovačku u prvih 20 minuta te su zasluženo na predah otišli s velikim vodstvom.

U drugom dijelu Slovačka je očekivano zagospodarila posjedom, no Hrvatska se jako dobro branila. Napadi Slovačke bili su spori i nisu pronalazili rješenja.

Ostalo je tako 4:0 i Hrvatska je nastavila maksimalan ulazak u kvalifikacije. Podsjetimo, samo prvi u skupini prolazi direktno na Svjetsko prvenstvo, dok četiri najbolja drugoplasirana međusobno raizgravaju za još dva putnika.

Komentari

Povezano