Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Hrvatska golom u posljednjoj sekundi gotovo pa sigurno ispala s Eura

U Red Bull Areni Hrvatska je odigrala neodlučeno s Italijom , primivši pogodak u posljednjoj sekundi za konačnih 1:1. Posljednji susret grupe B Europskog prvenstva u Njemačkoj zapečatio je Hrvatsku na treće mjesto.

U petoj minuti Luka Sučić je imao prvu ozbiljnu priliku. Izvan šesnaesterca je uputio opasan udarac u gornji lijevi kut, no Gianluigi Donnarumma je odlično obranio. U 28. minuti Alessandro Bastoni je opasno pucao glavom, no Dominik Livaković je siguran na golu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi dio je otvorio dodir rukom Davidea Frattesija u šesnaestercu. Luka Modrić je izveo kazneni udarac, ali mu je Donnarumma pročitao namjere. Odbijanac Ante Budimira je ispratio Modrić i pospremio loptu pod prečku za 1:0.

Bastoni je u 62. minuti zaprijetio glavom još jednom, no lopta je prohujala iznad prečke.

A onda, u 8. minuti sudačke nadoknade drugog poluvremena, Riccardo Calafiori je proigrao Mattiju Zaccagnija koji je iz prve poslao loptu u gornji desni kut.

Ovo izjednačenje je zapečatilo Hrvatsku na treće mjesto i vjerojatni kraj ovogodišnjeg Eura za Vatrene, koje u igri drže još samo teorija i rezultati ostalih utakmica.

Komentari

Povezano