Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Hrvatska porazom protiv Francuske umanjila šanse za Svjetsko prvenstvo

Hrvatska futsal reprezentacija danas je igrala ključnu utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Uzbekistanu. Protivnik je bila Francuska koja je pet dana ranije u Francuskoj slavila s 5:2. Danas je Francuska još jednom slavila s 2:1.

Nije moglo bolje krenuti za Hrvatsku koja je povela već u trećoj minuti. Nakon dobre reakcije pogodak je zabio Antonio Sekulić. On je bio strijelac i prije pet dana u Francuskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostatak poluvremena obilježila je velika nervoza obje ekipe. Tome nisu pomogli ni suci koji su imali nekoliko propusta s obje strane čime su samo dodali ulje na vatru. U tim postavkama, više nije bilo velikih prilika i Hrvatska je s minimalnom prednosti otišla na predah.

Već u četvrtoj minuti nastavka Francuska je izjednačila. Brzo odigranu kontru dovršio je Mamadou Toure koji je ugurao loptu u praznu mrežu. Nakon toga dugo nije bilo prilika pa se Hrvatska pred kraj u potrazi za golom odlučila za igru bez vratara.

No, nismo uspjeli kreirati šansu te smo na kraju bez vratara primili pogodak za 2:1. Junak Francuske bio je Souheil Mouhoudine. Ovom pobjedom Francuzi su praktički osigurali prvo mjesto i direktan plasman na Svjetsko prvenstvo.

Komentari

Povezano