Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Hrvatska prošla u osminu finala Svjetskog prvenstva; poznat i protivnik

Hrvatska je nakon pobjede protiv Kube rezultatom 7:0 trebala čekati rezultate ostalih utakmica ne bi li saznali jesu li prošli u daljnu fazu natjecanja na Svjetskom prvenstvu u Uzbekistanu. Nakon što iz skupine A nisu dobili pomoć trebali su čekati skupine C i D. Iz obje skupine su im pomogle ekipe iz tih grupa te je tako Hrvatska izborila plasman u osminu finala gdje je čeka Argentina.

U subotu su tako u skupini D pomoć Hrvatskoj dali ekipe Kazahstana i Španjolske koji u su upisale pobjede protiv Novog Zelanda i Libije. Tako je Libija na trećoj poziciji s lošijom gol-razlikom od Hrvatske ostane u strepnji za prolaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini C Hrvatska nije očekivala pomoć, no u konačnici se na utakmici Ukrajine i Afganistana dogodilo “čudo” te je u završnici utakmice Ukrajina slavila s 4:1 te je tako osigurala hrvatskoj reprezentaciji da bude minimalno četvrta najbolja trećeplasirana momčad.

Konačan rasplet skupina za Hrvatsku neće biti bitan s obzirom na to da već znaju s kim će odmjeriti snage. To će biti Argentina, a njihov susret će se odigrati 27. rujna u Taškentu.

Komentari

Povezano