Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Hrvatska razbila Kubu te došla na korak do osmine finala

Treće kolo grupe B Svjetskog futsal prvenstva u Uzbekistanu odigralo se između Kube i Hrvatske. Mini Vatreni slavili su rezultatom 7:0 u Humo Areni u Tashkentu.

Prvo poluvrijeme nije donijelo puno pogodaka za Hrvatsku. U drugoj minuti Kristian Čekol puca, lopta se odbila do Luke Perića koji ostavlja loptu za Čekola, a on je prizemnim udarcem započeo golijadu Hrvatske. U 13. minuti Čekol je prebacio loptu na drugu vratnicu odakle Niko Vukmir zakucava loptu u prazan gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi dio je označio stampedo Hrvatske. Nakon tri minute Kristijan Postružin je uposlio Perića koji zabija treći pogodak Hrvatske. U 25. minuti Dario Marinović je zabio četvrti nakon što je lopta prohujala kroz šumu nogu. Dvije minute poslije Čekol zabija iz daljine za 5:0. U 31. minuti pogodak broj šest je zabio David Mataja. Sedmi pogodak je došao u istoj minuti, te je Perić još jednom zabio za veliku prednost od 7:0.

Hrvatski futsal igrači su pružili napadački nogomet koji se očekivao od njih, nakon nesretnih utakmica protiv Tajlanda i Brazila. Mini Vatreni su za sada na gol razlici od minus jedan, što ih stavlja u veliku prednost, no treba pričekati i druge trećeplasirane reprezentacije da odigraju svoje završne susrete.

Standings provided by Sofascore

Komentari

Povezano