Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Hrvatska slavila protiv Rumunjske za drugu pobjedu na OI

Hrvatska vaterpolska reprezentacija danas je igrala svoju treću utakmicu grupe A. Nakon pobjede protiv Crne Gore i poraza od Italije, došlo je vrijeme za dvoboj s Rumunjskom.

Hrvatska je ušla u susret kao izraženi favorit, a tu je titulu opravdala u prvoj četvrtini. Nakon prvih osam minuta, rezultat je glasio 3-0. Protivnici su bili sterilni u napadu, a naši su vaterpolisti zabili sve zicere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, napadačka igra hrvatskih vaterpolista nije bila bajna. Greške i slaba realizacija bili su problematični na trenutke, no unatoč tome na predah se otišlo sa 6-3. Vrijedi istaknuti golmana Marka Bijača koji je nakon prvog poluvremena skupio pet obrana.

Aktualni svjetski prvaci nakon treće četvrtine povećali su prednost na četiri gola razlike, a rezultat je glasio 11-7. Zanimljivo je da je Hrvatska imala čak osam različitih strijelaca u tih 11 pogodaka.

Pomalo nevjerojatno, ali u posljednjoj smo četvrtini vidjeli samo jedan gol, onaj rumunjski. Hrvatska je tako slavila 11-8 i upisala drugu pobjedu u skupini. Izvedba nije bila idealna, no slavlje je ipak najbitnije.

Komentari

Povezano