Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Hrvatska u generalci za Svjetsko prvenstvo svladala Kosovo

Hrvatska je jučer u Slavonskom Brodu igrala posljednju prijateljsku utakmicu ususret Futsal svjetskog prventsva u Uzbekistanu. Protivnik je bilo Kosovo, a susret je propustio Marko Kuraja zbog lakše ozljede na treningu.

Hrvatska je riješila pitanje pobjednika u prvom poluvremenu gdje su vodili 4:0. Strijelci su redom bili Tihomir Novak, Luka Perić, Franco Jelovčić te po drugi put Novak na samom kraju prvog poluvremena. U drugom dijelu je Hrvatska igrala u šarenijem sastavu i tako dala priliku Kosovu da ublaži poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kameri je u 25. minuti zabio prvi pogodak Kosova, ali David Mataja je u 27. minuti vratio prednost na četiri razlike. Minutu kasnije je Alaj zabio za 5:2, a u 37. minuti je Krasniqi zabio za konačnih 5:3.

Hrvatska reprezentacija večeras putuje u Uzbekistan gdje će prvog dana natjecanja (14. rujna) u Bukhari igrati protiv Tajlanda. Tri dana kasnije u istoj će dvorani igrati protiv Brazila, a natjecanje po skupinama naša će reprezentacija zaključiti 20. rujna u Tashkentu protiv Kube. Iz skupine sigurno prolaze prve dvije ekipe te potencijalno trećeplasirana momčad.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano