Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Hrvatska u posljednje četiri minute postigla tri gola te remizirala protiv Španjolske

U Poreču se održava UEFA Europsko prvenstvo u futsalu do 19 godina na kojem nastupa i reprezentacija Hrvatske. Nakon što su remizirali protiv Francuske u prvom kolu zbog nesretnog autogola u posljednjoj sekundi susreta, „Mini Vatreni“ su jučer igrali protiv Španjolske. Španjolci su u prvome kolu poraženi od Portugala te su se nadali da mogu protiv Hrvatske doći do prve pobjede.

Izgledalo je da će se Španjolskoj želje i ostvariti jer su bili bolja momčad u prvome dijelu. U petoj minuti su došli do vodstva kada je Ruben Rodo postigao pogodak na asistenciju Gila te je „Mini Furia“ povela 1:0 što je bio i konačan rezultat prvog poluvremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugome poluvremenu se probudio Gonzalo Santa Cruz Vasallo koji je postigao pogotke za 2:0 i 3:0 u 22. minuti, odnosno 28. minuti. Izgledalo je kao da će naša reprezentacija upisati prvi poraz na natjecanju, ali u posljednjih pet minuta su „Mini Vatreni“ ostvarili epski uspjeh.

Prvo je u 36. minuti Filip Josipović pospremio loptu koji mu je dodao Leon Jedvaj za 3:1. Nekoliko sekundi kasnije je Hrvatska došla i do drugoga pogotka kojeg je zabio Šimun Ivo Barišić. Zatim, u posljednjoj minuti susreta, asistent kod prvog pogotka Jedvaj zabija za izjednačenje i konačnih 3:3.

Hrvatska je s ovim nevjerojatnim remijem i dalje u igri za prolaz skupine. Posljednju utakmicu u skupini igraju protiv Portugala koji je već osigurao prvo mjesto u skupini. Susret je na rasporedu u srijedu od 20:30 te Hrvatska eventualnom pobjedom osigurava prolaz u iduću fazu natjecanja. U slučaju neriješenog rezultata ili poraza, „Mini Vatreni“ će ovisiti o ishodu utakmice između Francuske i Španjolske koja je na rasporedu u srijedu od 18 sati.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano