Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Hrvatska uvjerljivom pobjedom protiv Njemačke ostala u igri za Svjetsko prvenstvo

Svoj put prema Svjetskom prvenstvu u Uzbekistanu, hrvatska futsal reprezentacija nastavila je pred do kraja popunjenim tribinama u Slavonskom Brodu gdje je ugostila Njemačku. Prvo mjesto je još ranije osigurala Francuska, a Hrvatskoj za doigravanje trebaju dvije pobjede u preostala dva susreta s Njemačkom i Slovačkom. Prvi korak prema tomu je napravljen sigurnom pobjedom 4:0 protiv Njemačke.

Nije moglo bolje krenuti za Hrvatsku koja je povela već u trećoj minuti. Nakon lijepe akcije pogodak je postigao Luka Perić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je dobro otvorila poluvrijeme i dobro ga zaključila. Naime, u 20. minuti vodstvo je udvostručio rođeni Brođanin Antonio Sekulić. Nakon što je vratar Njemačke istrčao kako bi spriječio kontru, lopta je došla do Sekulića koji s pola terena pogađa za 2:0 na poluvremenu.

Odmah na početku nastavka Hrvatska riješava pitanje pobjednik. U drugoj minuti Kristijan Postružin lijepo pogađa za 3:0. Četvrti pogodak djelo je Nike Vukmira u 30. minuti.

Ovom pobjedom Hrvatska je osigurala drugo mjesto uoči zadnjeg kola. No, unatoč tome Hrvatskoj će u zadnjem kolu protiv Slovačke trebati pobjeda kako bi sigurno bila među četiri najbolje drugoplasirane reprezentacije koje će igrati doigravanje za Svjetsko prvenstvo.

Komentari

Povezano