Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Hrvatska vaterpolska reprezentacija poražena od Italije u drugom kolu olimpijskog turnira

Hrvatski vaterpolisti poraženi su u drugom kolu olimpijskog turnira protiv Italije rezultatom 11:14 ( 4:3, 2:3, 3:6, 2:2)

U uvodnim minutama, Barakude su vodile tešku borbu s reprezentativcima Italije. Talijani su bili vrlo agresivni te nisu dopuštali našim vaterpolistima da nametnu svoj ritam. Barakude su igrale mirno i pametno, bez reakcija na provokacije od strane Talijana te su prvu četvrtinu završili s jednim golom prednosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga četvrtina nastavila se u ritmu gol za gol. Naši reprezentativci nisu odradili na najbolji način kraj prvog poluvremena te se na odmor otišlo s neriješenim rezultatom. Imale su Barakude prilika za odvojiti se, no nisu dobro iskorištavale igru s igračem više. Najistaknutiji pojedinac u prvom poluvremenu bio je Konstantin Kharkov s dva pogotka.

Drugo poluvrijeme započelo je loše za Barakude. Talijani su povezali tri brza pogotka te su se po prvi puta rezultatski odvojili u utakmici. Naši vaterpolisti nisu imali odgovora na talijansku igru s igračem više s kojom su oni bez problema dolazili do laganih pogodaka. Iznad vode nas je držao jedino Loren Fatović s dva pogotka u trećoj četvrtini koja je završena rezultatom 9:12.

Početkom posljednje četvrtine Talijani su se odvojili i na neuhvatljivih pet pogodaka razlike, tako da je utakmica bila riješena. Talijani su mirno priveli utakmicu kraju te su potpuno zasluženo došli do svoje druge pobjede na turniru. Prvo ime susreta svakako je bio Francesco di Fulvio s četiri postignuta pogotka, dok su kod Hrvatske najefikasniji bili Fatović i Kharkov s dva pogotka.

Iduću utakmicu Barakude igraju u četvrtak protiv Rumunjske.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano