Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Hrvatska večer: Šamanić i Zubac imali double-double učinke

Sinoć je odigrana ponajbolja NBA večer u kojoj su oboreni brojni rekordi. Večer je bila dobra i za hrvatske košarkaše pa je Ivica Zubac odigrao odličnu partiju u pobjedi Los Angeles Clippersa nad Sunsima. Clippersi su u gostima slavili 105:92, a Zubac je imao double-double učinak od 17 poena, 13 skokova te je imao po dvije blokade i asistencije. Zubcu je ovo bio 23. double-double učinak ove sezone.

Dobru utakmicu za Clipperse je imao Russell Westbrook koji je upisao svoj prvi triple-double sezone. Amerikanac je ubacio 16 poena uz 15 skokova i 15 asistencija. Najbolji strijelac na susretu je bio Paul Geroge koji je ubacio 23 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utah Jazz je na svom terenu poražena od Denver Nuggetsa 95:111. Najbolji igrač na terenu je bio Nikola Jokić koji je imao 28 poena, 13 skokova i sedam asistencija. Double-double učinak je imao i Hrvat u redovima Jazza Luka Šamanić koji je ubacio 15 poena uz deset skokova i tri asistencije. Također je sjajno zakucao pored Jokića što možete pogledati u videu ispod:

New York Knicksi su svladali u gostima Bullse 128:117, a Bojan Bogdanović je igrao samo devet minuta. U njima je imao tri poena te po jedan skok i asistenciju.

Komentari

Povezano