Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Hrvatske nogometašice doznale protivnice za ulazak u elitnu grupu Lige nacija

Hrvatska ženska nogometna reprezentacija je pobjedama nad Slovačkom i Rumunjskom u posljednja dva kola premijernog izdanja B Lige nacija, osvojila drugo mjesto u skupini 2 čime je ostvarila plasman u play-off za nastup u ligi A.

Danas je održan ždrijeb za taj play-off, a potencijalne protivnice Hrvaticama su bile Island, Belgija, Švedska i Norveška, a naše uzdanice će upravo protiv Norvežanki igrati za plasman u elitnu skupinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Norveška je u skupini s Francuskom, Austrijom i Portugalom zauzela treće mjesto s pet bodova, ali izabranice Leifa Gunnara Smeruda su proteklog ljeta nastupile na Svjetskom prvenstvu gdje su s 3:1 poražene od Japana u osmini finala. Dva susreta između Hrvatske i Norveške su na rasporedu u veljači 2024. godine, no točni datumi još nisu poznati.

Hrvatska će prvu utakmicu igrati kao domaćin, najranije 22. veljače, a u tom slučaju uzvrat je u Norveškoj u razdoblju od 25. do 28. veljače 2024. godine. Točna satnica bit će poznata poslije dogovora s predstavnicima norveške reprezentacije.

Komentari

Povezano