Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
VijestiZanimljivosti

Hrvatski Dragovoljac najavio premijeru novih dresova. Navijači su oduševljeni

Kraj kolovoza označava i početak nogometnih zbivanja u niželigaškom društvu, a nakon što su prošlog vikenda na terene zakoračili klubovi 1. NL, drugoligaškog ranga hrvatskog nogometa, ovog vikenda na scenu stupaju i klubovi 2. NL, jedinstvenog trećeligaškog ranga.

Nju svojim dvobojem na NŠC Stjepan Spajić od 17:30h otvaraju Hrvatski Dragovoljac i Dugo Selo, a osim toga što će navijači jedne i druge ekipe imati prilike vidjeti svoje ljubimce na terenu u prvoj službenoj utakmici sezone, Hrvatski Dragovoljac pobrinuo se i da navijači uživaju u vizualnom aspektu njihove prezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je dakako o novim dresovima koje će predstaviti svojim navijačima, a koji su već sada na društvenim mrežama svih oduševili. Dresovi su uobičajeno crne boje, uz stiliziranu kartu Hrvatske koja je označena zlatnom bojom, dok je ostatak prednjeg dijela dresa označen kvadratićima u kojima se nalaze dijelovi krune s pet štitova hrvatskog grba – grbovi Središnje Hrvatske, Dubrovačke Republike, Dalmacije, Istre i Slavonije te kvadratići na kojima piše jednostavno “Dragovoljac”.

Hoće li biti moguće kupiti ove dresove koji su oduševili kao i prethodna garnitura, još uvijek nije poznato, ali činjenica je kako će Hrvatski Dragovoljac i ove sezone plijeniti pozornost ljubitelja nogometa gdje god se bude pojavio.

Komentari

Povezano