Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Hrvatski odbojkaši se nakon uzbudljive utakmice oprostili od Europskog prvenstva

Hrvatski odbojkaši su nakon četiri dana odmora opet bili u akciji na Europskom odbojkaškom prvenstvu.

Započela je nokaut faza prvenstva, a upravo su oni otvorili svojom utakmicom protiv Rumunjske osminu finala, no nažalost bili su poraženi rezultatom 3:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rumunjska reprezentacija je suvereno uzela prva dva seta rezultatima 25:17 i 25:20. Činilo se kako će to biti još jedan lagani poraz Hrvatske. Međutim treći set je Hrvatska otvorila na sjajan način. Poveli su s 4:1, a tu prednost su održavali kroz čitav set, a najveću prednost su imali od osam poena razlike kod rezultata 17:9. Konačni rezultat trećeg seta je bio 25:17 za Hrvatsku i time su se uspjeli vratiti u utakmicu.

Kroz cijeli četvrti set su se izmjenjivala vodstva, a u cijeloj toj drami je ipak Hrvatska uspjela uzet set rezultatom 28:26 pa je peti set odlučivao o prvom četvrtfinalistu Europskog prvenstva.

Rumunjska je puno bolje otvorila odlučujući peti set kada je povela s 6:2. Hrvatska se uspjela vratiti u igru kod rezultata 8:8. no Rumunji su opet povezali dva poena. U konačnici je Rumunjska osvojila peti set rezultatom 15:12 i plasirala među osam najboljih reprezentacija.

Komentari

Povezano