Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Hrvatski prvoligaški upisali dva slavlja, remi i poraz u sklopu pripremnih utakmica

Čak šest hrvatskih nogometnih prvoligaša odigralo je pripremne utakmice danas. Gorica je igrala protiv bugarskog Hebara iz Pazardžika, Slaven Belupo protiv mađarskog Kecskeméta, Varaždin protiv također mađarskog ZTE-a, te Šibenik protiv Posušja. U tijeku su trenutno i utakmice Rijeka koja igra protiv slovenskog Primorja iz Ajdovščine, te Hajduka koji igra protiv ukrajinskog Šahtara iz Donjecka

Farmaceuti su protiv Mađara odigrali bez golova. Trener Ivan Radeljić od prve minute je na teren poslao sastav: Čović – Bosec, Božić, Lešković, Lučić – Jelić Balta, Liber, Jagušić – Murić, Lepinjica, Santos. Zaigrali su još: Sušak, Jesenović, Krušelj, Pllana, Boras, Katalinić, Agbekpornu, Krstanović, Caimacov, Pandža, Štrkalj i Šakota.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Varaždinci su svoje mađarske protivnike iz Zalaegerszega pobijedili rezultatom 2:0. Strijelci su bili Luka Mamić i Vito Šegović, a iz kluba je danas stigla vijest i kako je sporazumno raskinut ugovor s Antom Vukušićem.

Klub iz Turopolja svog je protivnika pobijedio s minimalnih 1:0, a strijelac jedinog zgoditka bio je Nikola Vujnović koji je bio precizan s bijele točke. Po uputama Rajka Vidovića od prve su minute zaigrali Radošević – Matković, Maloča, Krizmanić, Štiglec – Leš, Pršir – Vrzić, Kapulica, Jurić – Caio Cruz. U drugom dijelu susreta još su zaigrali: Banić, Đekić, Sušak, Gurlica, Josić, Jug, Skrbin, Nezirović, Majstorović, Vujnović, Majić.

Šibenik se sastao s BiH prvoligašem Posušjem od kojeg su izgubili s 0:1. Jedini gol utakmice zabio je Leonardo Petrović, a Ivan Delić za Šibenik je promašio i kazneni udarac pri vodstvu Posušja kada je s bijele točke pogodio prečku. U prvom poluvremenu kada su igrale prve postave obiju ekipa Šibenik je bio bolja momčad i imao bolje prilike za gol koje nije iskoristio. Trener Mario Carević od prve je minute na teren poslao sastav: Đaković – Brajković, Perić, Morrison, Punčec, Kolega, Pozo, Roca, Morić, Torres, Božić. U drugom su poluvremenu još zaigrali Mišević, Baturina, Sopić, Gačić, Mučić, Iyendjock, Delić, Laća, Sekulić, Falcao, Kulušić, Šalić i Buva.

Komentari

Povezano