Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Hrvatski stolnotenisači bez izgleda protiv Južne Koreje

Hrvatska reprezentacija u stolnom tenisu je jutros nastupila u osmini finala momčadskog dijela natjecanja na Olimpijskim igrama. Protivnik je bila reprezentacija Južne Koreje koja je opravdala status favorita i s glatkih 3-0 uz samo jedan izgubljen set izborila plasman u četvrtfinale gdje ih najvjerojatnije čeka Kina.

Prvi dvoboj je bio onaj parova između naših Andreja Gaćine i Filipa Zeljka te Daeseong Choa i Woojin Janga. Hrvatski par nije imao nikakve šanse pa je meč izgubio s 3-0 u setovima (4:11, 7:11, 6:11).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon njih, za stol je izašao prvi hrvatski reket Tomislav Pucar koji je igrao protiv Jonghoon Lima. Nažalost, i on je bio daleko od ičega u tom meču pa je izgubio s 3-0 (2:11, 7:11, 9:11).

Za ostanak u ogledu, Andrej Gaćina je igrao protiv Woojin Janga, četvrtfinalista iz pojedinačne konkurencije. Ni naš peterostruki olimpijac, usprkos osvojenom setu, nije uspio zadržati Hrvatsku na turniru te je njegovim porazom od 3-1 (6:11, 11:7, 6:11, 4:11) završen put za naše stolnotenisače na ovim Igrama.

Komentari

Povezano