Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Hrvatski sudac optužen za namještanje utakmica razriješen dužnosti dopredsjednika UHRS-a

Nakon što smo prije manje od dva mjeseca pisali o tome kako su hrvatski suci Matija Gubica i Boris Milošević maknuti s liste sudaca za Europsko prvenstvo u rukometu, na redovnoj godišnjoj skupštini UHRS-a (Udruge hrvatskih rukometnih sudaca) došlo je i do razrješenja suca Matije Gubice s mjesta dopredsjednika i člana Upravnog odbora.

Uz Gubicu, umjesto kojeg je kao novi dopredsjednik postavljen Igor Barle, u Upravni odbor su umjesto Siniše Bosaka i Deana Prpića postavljeni Miljenko Medved, Gordan Vukušić i Predrag Krstanović, dok je Davor Češi na mjestu jednog od članova Nadzornog odbora sada umjesto prije spomenutog Predraga Krstanovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Matija Gubica je u međuvremenu prijavljen iz jednog hrvatskog rukometnog prvoligaša, a prema dostupnim informacijama, na njegovom je mobilnom telefonu navodno pronađena veća količina rukometnih utakmica na koje se kladio, među kojima je bio i zamjetan broj onih koje je i osobno sudio.

Indikativno je i da Matija Gubica već mjesecima nije sudio niti jednu rukometnu utakmicu, a konačni se pravorijek oko optužbi i njegove involviranosti očekuje do kraja godine.

Komentari

Povezano