Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Hrvatski vratar bio je na radaru Bayerna, a sada je produžio vjernost svom klubu

Prije nešto više od godinu dana, u lipnju 2022. godine, Veliku Goricu zamijenio je Solunom, a sada je grčki PAOK na svojim službenim stranicama objavio kako je novi ugovor potpisao hrvatski vratar Dominik Kotarski.

Nakon što je prošlog ljeta stigao u PAOK, Kotarski se vrlo brzo prometnuo u jednog od najboljih pojedinaca ekipe te jednog od najboljih vratara grčke lige. Tijekom ljetnog prijelaznog roka bio je povezivan s minhenskim Bayernom, do transfera na kraju nije došlo, a sada je produžio svoju vjernost sa solunskim klubom sve do ljeta 2028. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kotarski je svoj nogometni put započeo u Tondachu iz Bedekovčine, kasnije je prošao nogometnu školu zagrebačkog Dinama, a s nepunih 18 godina zaputio se u Ajax. Tamo nije branio za prvu ekipu, a onda mu je Gorica pružila priliku koju je on iskoristio na najbolji mogući način i zaradio transfer u Grčku.

Ovaj 23-godišnji vratar donedavno je bio standardni član hrvatske U-21 reprezentacije, a sada sve više ističe svoju kandidaturu za svoje mjesto u seniorskoj momčadi Zlatka Dalića.

Komentari

Povezano