Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Humphries svladao Chisnalla te ušao u polufinale

Nakon što je Scott Williams senzacionalno izbacio Michaela van Gerwena u četvrtfinalu svladavši ga s 5:3 u setovima, a u polufinalu će igrati protiv Lukea Humphriesa koji je svladao Davea Chisnalla uvjerljivim rezultatom 5:1 u setovima.

Prvi set je uzeo Humphries s 3:1 u legovima te je imao puno bolji prosjek tri strelice od protivnika koji je iznosio 103 naspram 94 Chisnallovih. Drugi i znatno uzbudljiviji set je osvojio Chisnall s 3:2 u legovima. Također smo u drugom setu vidjeli najveći izlaz u meču, a ono je bilo djelo Humphriesa kada je pogodio 164 za 2:2 u legovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je Humphries osvojio treći set s 3:1 u legovima, osvojio je i četvrti ponajviše zahvaljujući Chisnallu koji se ispromašivao na izlazima. Chisnall je najprije kod rezultata 0:2 u legovima promašio dva puta gađanje za izlaz što je u konačnici Humphries kaznio te se vratio na 2:2 kod svojeg bacanja. U odlučujućem petom legu je Humphries ponudio šansu Chisnallu za izjednačenje u setovima, no ovaj je opet promašio i Humphries je otišao na 3:1 u setovima.

Peti set su odigrali odlično oba igrača čiji su prosjeci tri strelice bili nešto malo iznad 100 te se otišlo u pet legova. U odlučujućem petom legu je Humphries fenomenalno pogodio izlaz 121 i otišao na ogromnih 4:1 u setovima. U šestom legu je Humphries s uvjerljivih 3:0 u legovima pobijedio te se plasirao u polufinale.

Komentari

Povezano