Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

I to se dogodilo: Harry Maguire imenovan je igračem mjeseca Premier lige

Ne samo da je branič Manchester Uniteda natjerao ganskog premijera da mu se ispriča, ne samo da se vratio u prvi sastav ekipe Erika ten Haga bez žaljenja i kukanja po medijima, već je na osnovu svojih igara dobio i nagradu za igrača mjeseca studenog.

Maguire nije bio u planovima Erika ten Haga početkom sezone, no loše obrambene predstave njegovih kolega iz posljednje linije natjerale su trenera da Maguirea vrati u sastav, a on je uzvratio mjesecom u kojem Manchester United s njime u sastavu imao 3 pobjede uz gol razliku 5:0, protiv Fulhama, Lutona i Evertona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To što je Manchester United i Maguire u obrani curio protiv Kopenhagena u porazu 4:3 i remiju s Galatasarayem 3:3 Premier liga dakako nije uzela u obzir, no prosječna ocjena od 7,63 bila je dovoljna za imenovanje 30-godišnjaka najboljim igračem mjeseca.

Ipak, komentari na društvenim mrežama su raznoliki, od “Morali smo provjeriti je li ovo parodija kanala Premier League” pa sve do “Ovo bi trealo motivirati svih. Vrijeđali su ga, tjerali iz Manchester Uniteda, a on je i dalje ostao tu, kao solidan igrač koji može biti prvotimac u svim prvoligaškim ekipama ukoliko ga se koristi na pravi način”.

Komentari

Povezano