Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ibričić o transferu Džeke u Hajduk: „Napravio sam sve što sam mogao“

Već duže vrijeme traju naklapanja oko dolaska nekih igrača u Hajduk. U prvom planu su imena Ivana Rakitića i Edina Džeke, a upravo su prekjučer Splićani slavili 1:0 u prijateljskoj utakmici protiv Fenerbahçea za koji trenutno nastupa Džeko.

Tema njegovog dolaska provlači se na sve strane pa je tako u A1 Nogometnom podcastu situaciju komentirao i bivši igrač Hajduka Senijad Ibričić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada si igrač, svaki prijelazni rok spominje se 100 klubova i opcija. Iskreno, traje kontakt s Hajdukom. Ima prijateljski odnos s Nikolom Kalinićem. Direktor Fenera izjavio je da je Džeko napadač broj jedan. Mislim da je to teško, ali kao njegov prijatelj i navijač Hajduka nadam se da bi se moglo nešto dogoditi. Ja sam napravio sve što sam mogao. S moje strane je sve urađeno, ali realnost je nešto drugo. To će na kraju vjerojatno presuditi, što će odlučiti u Feneru. Ima ugovor s njima još godinu dana.

Ibričić je vrlo blizak s Džekom, dugogodišnji su prijatelji, a osvrnuo se i na njegovu emociju prema Hajduku.

Glupo je da kažem da ima kao ja koji sam igrao u Hajduku, ali više od 15 godina ljetuje u Dalmaciji, dolazio je na puno utakmica Hajduka. Svi su ga super primili. Sigurno da je to dodatni motiv zbog kojeg bi on došao.

Komentari

Povezano