Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Monaco izborio pobjedu u sudačkoj nadoknadi

Idući protivnik Dinama u Ligi prvaka je u šestom kolu francuske Ligue 1 na svom terenu dočekao Montpellier te nastavio svoj niz neporaženosti u ovoj sezoni. Momčad iz Kneževine je zgoditkom u osmoj minuti sudačke nadoknade upisala petu prvenstvenu pobjedu slaveći s 2:1.

Gosti su u 16. minuti prvi stigli do pogotka. Nakon što su na sredini terena presjekli dodavanje domaćina, brzom su polukontrom u tri dodavanja proigrali razmaknutu obranu protivničke ekipe, a sjajnu je akciju završio Rabby Nzingoula. 18-godišnjem Kongoancu ovo je bio prvi gol u dresu Montpelliera u čije redove je ljetos došao na posudbu iz Strasbourga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Monaca odgovorili su na sličan način u 32. minuti. Također su se po presječenoj lopti sjurili prema gostujućim vratima gdje je Folarin Balogun matirao Dimitryja Bertauda za poravnanje rezultata.

U nastavku dvoboja, domaćini su stvorili više prilika, a najbliži pogotku bio je upravo strijelac izjednačujućeg gola kojeg je u 65. minuti od doppiette dijelila stativa. Ipak, u samoj završnici ogleda, Lamine Camara je s ruba šesnaesterca sjajno zabio za trobod svojoj momčadi čime se na vrhu ljestvice izjednačila s PSG-om.

Monegaske u srijedu očekuje ogled sa zagrebačkim Dinamom u sklopu drugog kola Lige prvaka.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano