Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Igor Bišćan pronašao novi posao: ipak ostaje na Bliskom istoku

Igor Bišćan pronašao je novi trenerski angažman. Nakon što je ove sezone vodio Dinamo i saudijski Al-Shabab, od iduće će voditi katarsku momčad Al-Ahli.

Hrvatski trener vodio je Modre na prijelazu s prošle na netom završenu sezonu, uspio je svojedobno s Dinamom osigurati titulu prvaka Hrvatske, a otkaz je ‘zaradio’ nakon remija s AEK-om u Ateni u trećem kolu kvalifikacija za Ligu prvaka. Dinamo je u međuvremenu dobio nove čelnike, pisalo se da novi predsjednik Velimir Zajec planira Bišćana vratiti u klub, i to kao zamjenu za Sergeja Jakirovića, ali potonji je na kraju s maksimirskim klubom osvojio dvostruku krunu i ostao na klupi Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svakom slučaju, od te priče na kraju nije bilo ništa, a pred Bišćanom i njegovim stožerom sada je nova epoha u Kataru, u klubu koji želi napredak i čiji rezultati u posljednje vrijeme nisu bili zadovoljavajući. Prošlu sezonu na ljestvici od 12 klubova Al Ahli je završio na tek 10. mjestu.

Kako navodi Germanijak, Bišćana na Bliskom istoku očekuje i zavidan ugovor, prema neslužbenim informacijama 46-godišnji stručnjak trebao bi zarađivati oko 2.5 milijuna eura godišnje. Bišćanu će ovo biti sedmi posao na mjestu glavnog trenera, do sada je bio na klupama Rudeša, Rijeke, hrvatske reprezentacije do 21 godine te već spomenutih Dinama i Al-Shababa.

Komentari

Povezano