Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Varaždin prodao Igora Postonjskog

Nakon više od tri godine provedenih u varaždinskom prvoligašu, njihov kapetan Igor Postonjski napustio je klub. Iskusni veznjak oprostio se od svojih suigrača i karijeru će nastaviti u dalekom iranskom Tractoru. Tamo će mu društvo praviti donedavni izbornik hrvatske U-21 nogometne reprezentacije, Dragan Skočić.

Dvadesetdevetogodišnji vezni igrač odigrao je za Varaždin 87 utakmica i postigao 17 golova. Bio je s varaždinskim klubom prilikom ispadanja iz najvišeg ranga natjecanja, a zatim je kao kapetan, vodio ekipu do prvog mjesta i povratka u prvoligaško društvo. Varaždin bi od Iranaca trebao dobiti 200.000 eura odštete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postonjski je prošle sezone odigrao 33 utakmice u HNL-te je upisao osam pogodaka. Što se Tractora tiče, prošlu je sezonu završio na četvrtom mjestu iranskog prvenstva te se tako nije uspio plasirati u Ligu prvaka.

Igoru zahvaljujemo na svemu i želimo mu puno sreće u Iranu. Vrata NK Varaždina kao kluba i grada Varaždina za njega i njegovu obitelj uvijek će biti širom otvorena.

NK Varaždin
Komentari

Povezano