Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Igor Štimac: “Gattuso bi mogao brzo otići, Hajduk je postao dom za umirovljenike”

Sada bivši izbornik reprezentacije Indije Igor Štimac je sinoć gostovao u Podcast Inkubatoru. Tema je bilo pregršt, a prvo se dotkanuo Indije:

Bilo je ugodno, nalazio sam zadovoljstvo pa sam zato i toliko dugo ostao… Ulio sam strast u to. Puno smo radili na mentalitetu. Stvorili smo veliku momčad u Aziji koju više nije lagano pobijediti. Srušio sam brojne rekorde i zadovoljan sam ostvarenim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igor Štimac, Podcast Inkubator

56-godišnjak je komentirao i probleme indijskog nogometa:

Nogomet je zabranjen od velikih korporacija i nitko ne ulaže u njega. Nekima od najvažnijih ljudi u indijskom nogometu je važnije da opale sliku na društvenim mrežama nego da pomognu savezu. Moji pomoćnici su imali vrlo malu plaću i sve sam učinio da to promijenim, ali bezuspješno.

Igor Štimac, Podcast Inkubator

Također je prokomentirao i stanje u Hajduku:

Gattuso bi mogao brzo otići. Hajduk je postao dom za umirovljenike. Treba biti realan oko nekih stvari. Bijeli mogu više napraviti s mladom momčadi. Finalisti juniorske Lige prvaka su trebali igrati mnogo više. Nitko od njih nije napravio korak naprijed. To je tragedija… Leko je trenersko ime i nije trebao otići iz Hajduka. Ima bolje trenerske rezultate nego Gattuso. Livaja je imao jedinstvenu priliku osvojiti trofej s Bijelima. Hajdukovi rezultati ovise samo o Marku Livaji i ako ove sezone ne odigra odlično Hajduk neće završiti u prvih tri.

Igor Štimac, Podcast Inkubator
Komentari

Povezano