Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Igor Štimac i Indija poraženi od Australije na otvaranju Azijskog kupa

Igor Štimac je zajedno sa svojom Indijom danas započeo avanturu na Azijskom kupu u Kataru. Prvi protivnik bila je Australija, a u grupi su još Uzbekistan i Sirija. Indija je pružila dobar otpor, ali je na kraju Australija bila bolja s 2:0.

Očekivano, Australija je od prve sekunde preuzela incijativu u posjedu. No, kroz cijelo prvo poluvrijeme nisu uspjeli stvoriti konkretnu priliku unatoč skoro 70% posjeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbliže golu Australci su bili u 14. minuti. Tada je udarac Martina Boylea s ruba kaznenog prostora lijepo obranio Gurpeet Singh Sandhu. Osim toga, Australija je većinom prijetila udarcima koji nisu bili pretjerano opasni pa se na predah otišlo s 0:0.

Australija je uspjela doći do vodstva u petoj minuti nastavka. Ogromnu grešku vratara Sandhua iskoristio je Jackson Irvine za ipak zasluženo vodstvo Australije.

Potvrda pobjede došla je u 73. minuti kada je Jordan Bos bio najviši na ubačaju Rileyja McGreea. Indiju sada čekaju važni susreti s Uzbekistanom i Sirijom gdje će tražiti prolazak skupine.

Komentari

Povezano