Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Igor Vori debitirao pobjedom na klupi premijerligaša

Nakon odlaska Silvija Ivandije, proslavljeni hrvatski rukometaš Igor Vori je preuzeo klupu rukometnog premijerligaša, Sesveta. U debiju na klupi je upisao vrijednu gostujuću pobjedu protiv Varaždina 1930 rezultatom 37:31.

Nakon nekih 12-13 uvodnih minuta, susret je bio izjednačen, a prvo veće odvajanje Sesvećana bilježimo kod 12:8 u 18. minuti. Nakon toga su Varaždinci spustili u par navrata na -2, ali Sesvete do kraja prvog dijela “dodaju gas” i na predah odlaze s +6 (20:14).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom poluvremenu se prednost gostiju nije spuštala ispod pet pogodaka razlike te su došli do uvjerljive pobjede od 37:31. Sesvete je do pobjede predvodio trojac Filip Turčić, Davor Gavrić i Nikola Finek koji su postigli po sedam golova, dok je najbolji strijelac susreta ipak bio iz redova Varaždina 1930 – Dominik Novak s devet golova.

Nakon nepotpunog sedmog kola skupine A Premijer lige, Sesvete imaju 11 bodova te u leđa gledaju samo Zagrebu koji ima bod više i utakmicu manje. Nakon jučerašnje pobjede čeka ih daleko gostovanje u Azerbajdžanu kod Kura, kluba kojeg su u prvoj utakmici druge runde Europskog kupa svladali s 30:15.

Vori je u dosadašnjoj karijeri tek nakratko trenirao Zagreb te njemački Grosswallstadt, dok je vodio i hrvatsku juniorsku reprezentaciju.

Komentari

Povezano