Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Igrač Dinama besplatno odlazi u Rijeku

Kako javlja Index, u Rijeku bi kao slobodan igrač iz Dinama trebao stići Luka Menalo. Menalo je već jednu sezonu proveo na posudbi u Rijeci, a sada bi u riječki klub trebao prijeći za stalno.

Menalo je u Dinamu ostao bez minuta jer je prva opcija na njegovoj poziciji Dario Špikić. Uz to, u Dinamo je na njegovu poziciju došao i Japanac Takuro Kaneko. Stoga se Menalo odlučio za povratak u Rijeku gdje je u sezoni 2020./2021. zabio deset golova u 36 utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Menalo je u Dinamu bio od 2018. godine, kada je stigao iz Širokog Brijega za 400 tisuća eura. Tijekom svog mandata na Maksimiru bio je i na posudbama u Slaven Belupu te ljubljanskoj Olimpiji. Ukupno je za Dinamo odigrao 80 utakmica i zabio 11 golova.

Ujedno će Menalo postati treći igrač koji ove godine iz Dinama besplatno odlazi u Rijeku. U zimskom prijelaznom roku to je učinio Emir Dilaver, a u ljetnom Niko Janković, koji je prije toga bio na posudbi na Rujevici.

Doduše, Dinamo Jankovića ima pravo vratiti za 50% nižu cijenu od ostalih klubova, a ako se ne odluči na to, ima pravo na 50% od njegovog idućeg transfera. Zasada nisu poznati detalji oko toga imaju li iz hrvatskog prvaka i za Menala takvu opciju.

Komentari