Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Igrač Partizana dobio žuti karton zbog odugovlačenja prije početka utakmice

Iako su nakon poraza u prvenstvenoj utakmici iz beogradskog Partizana, nezadovoljni suđenjem, najavili bojkot polufinalne utakmice Kupa Srbije protiv najvećeg rivala Crvene zvezde, do njega u konačnici nije došlo.

Ipak, nogometaši i stručni stožer Partizana napravili su “mini prosvjed” odugovlačeći s početkom utakmice, kreiravši neobičnu situaciju. Obje su ekipe, uključujući i suce utakmice, već izašle na travnjak i bile spremne započeti s utakmicom, nakon čega je trener Partizana Igor Duljaj pozvao svoju ekipu uz aut liniju i držao motivacijski govor koji je trajao nekoliko minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica zbog toga nije započela na vrijeme, a sudac je zvižducima pokušavao dozvati igrače Partizana da se postave u formaciju i pokažu spremnost započeti utakmicu, što su oni učinili nakon nešto više od 2 minute odugovlačenja. Za to vrijeme igrači Crvene zvezde dodavali su se između sebe, pokušavajući ostati zagrijani, a kapetan Partizana Svetozar Marković dobio je i žuti karton prije samog početka utakmice, kao najodgovorniji pojedinac svoje ekipe.

Nastavak protesta bilo je i izvođenje početnog udarca kojeg je napadač Partizana Samed Baždar umjesto ka svojim suigračima, poslao na tribine, a cijelu situaciju možete vidjeti na nižem klipu.

Inače, Crvena zvezda dobila je 2:0 na pogon dvostrukog strijelca Petera Olayinke te prošla u finale kupa u kojem će se susresti s Vojvodinom.

Komentari

Povezano