Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Igrao je finale juniorske Lige prvaka s Hajdukom, a sada odlazi u Lokomotivu

Kako prenosi Dalmatinski portal, još jedan mladi talent Hajduka prelazi u Lokomotivu. Duje Reić, istaknuti član zlatne juniorske generacije splitskog kluba, potpisat će ugovor s Lokomotivom do ljeta 2026. godine.

Reić, koji je bio važan kotačić u povijesnom drugom mjestu Hajdukovih juniora u Ligi prvaka za mlade, već danas će se priključiti treninzima juniorske ekipe Lokomotive pod vodstvom trenera Nikice Jelavića. Njegov dolazak u Lokomotivu bio je upravo Jelavićeva želja, koja je odigrala ključnu ulogu u realizaciji ovog transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reić je u dosadašnjoj karijeri nastupao za tri mlađe uzrasne kategorije hrvatske reprezentacije (U-15, U-16 i U-17) i bio važan kotačić u uspjesima Hajdukovih juniora. Kao starter, nastupio je u utakmicama protiv Shakhtara Donetska, Manchester Cityja i Borussije Dortmund, dok je u susretima protiv Milana i AZ Alkmaara bio Budimirov joker s klupe.

Vrijedi napomenuti da su ove sezone iz redova Hajduka u Lokomotivu prešli i Filip Čuić, Ivan Krolo i Toni Silić. Prva dva nisu više ugovorom vezani uz Hajduk, dok je vratar Silić otišao na jednogodišnju posudbu.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano