Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ilija Nestorovski se vraća na HNL travnjake

Najbolji strijelac HNL-a iz sezone 2014. / 2015., Ilija Nestorovski vraća se u HNL. Kako javljaju Sportske novosti, Nestorovski će pojačati redove Slaven Belupa, koji nije najbolje krenuo u novu sezonu.

Prvoligaš iz Koprivnice u četiri utakmice osvojio je tek jedan bod i drži fenjer tablice. Slaven je na otvaranju prvenstva poražen od Hajduka i Šibenika, dok je jedini bod osvojio na domaćem terenu protiv Lokomotive. U prošlom kolu ih je Varaždin rutinski dobio 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Makedonac koji se u sezoni 2014./15. u dresu zaprešićkog Intera postigao 25 golova i okitio se titulom najboljeg strijelca lige stiže kao slobodan igrač, nakon što se prvog dana srpnja razišao s talijanskim trećeligašem Ascolijem. Inače, Nestorovski je nakon odlaska iz Intera potpisao za Palermo, a igrao je i za Udinese te već spomenuti Ascoli.

Nestorovski je zasigurno ime kojeg ljubitelji HNL-a imaju u dobrom sjećanju. Zanimljivo, prije titule najboljeg strijelca HNL-a, Makedonac je dvije sezone u nizu bio najbolji strijelac druge lige.

Komentari

Povezano